Tarot of Now Training (INCLUSIEF deck)

Tarot of Now Training met bijbehorende meditaties en yoga oefeningen. Geschikt voor beginners en gevorderden. Een levenslange training van 11 Lessen + bonus van ruim 6 uur aan video content:

√ Les 1: Over Ton & Introductie
√ Les 2: Tarot als hulpmiddel
√ Les 3: Voorbereiding op Tarot lezen
√ Les 4: Grote Arcana
√ Les 5: Kleine Arcana
√ Les 6: Interpretatie van tarotkaarten
√ Les 7: Legmethodes
√ Les 8: Bach-Bloesemremedie
√ Les 9: Chakra Appèl en yoga oefeningen en meditaties
√ Les 10: Voorbeelden kaartlezen
√ Les 11: Afsluiting
+ Bonus

Inclusief het Tarot of Now deck:
• Full colour boek vol wijsheid, 272 pagina’s
• Inclusieve illustraties en non-duale teksten
• 80 kaarten (22 grote Arcana kaarten, 56 kleine Arcana kaarten en 2 blanco kaarten)
• Meditatieve oefeningen, bemoedigende affirmaties per kaart
• Bach bloesem advies per kaart
• Chakra inzicht per kaart
• Legbord voor 2 soorten leggingen
• Alles verpakt in een luxe opbergdoos

Binnen 5 werkdagen GRATIS thuis bezorgd (binnen NL).Tarot of Now Training (INCLUSIEF deck)

Els Thissen

Ha die lieve Ton, Wat een prachtige set Tarotkaarten en een schitterend begeleidend boek. Het geheel is een juweeltje! De teksten zijn overduidelijk gebaseerd op de boodschap van ‘Een Cursus in Wonderen’. Ook bevat de doos nog een bord voor verschillende leggingen van de kaarten. Je hebt me een groot plezier gedaan met de toegankelijke index voor het vinden van de beschrijving bij elke kaart. Geen gezoek maar ‘hop’ naar de juiste pagina. Kortom: de teksten zijn prachtig, de tekeningen meer dan schitterend, het bord is praktisch en behulpzaam en het geheel zit in een handige doos. De kaarten en teksten zijn eigentijds, fris en duidelijk in taal en beeld. Houd je ervan om tarotkaarten te leggen, dan is deze set een werkelijke aanrader.

Sytse Kosmisch

Ik ben professioneel Tarotist en heb mijn eigen praktijk. Daardoor heb ik al veel decks de revue zien passeren. Geen een zo krachtig als Tarot of Now. Het is een inclusief deck (niet alleen witte mensen) en is heel nauw verweven met de Rider Waite, wat voor mij de basis is. Het begeleidende boek (geen boekje) geeft je nog zoveel meer dan alleen uitleg over de kaarten. Zo worden er onder andere Bachbloesem remedies gekoppeld aan de energie van de kaarten. Fantastisch! Ik raad veel mensen dit deck aan omdat ik er zo enthousiast over ben. Daarnaast is het deck ook echt van goede kwaliteit en voelt het heel zuiver. Ik gebruik ‘m regelmatig voor dagkaartjes of in mijn besloten community om iets te duiden. Kortom: ik ben fan!!

DJ, Amsterdam

Als totale tarot-beginner ben ik totaal verrast door het spel en de prachtige beschrijving van de kaarten. Ik was behoorlijk sceptisch, maar je krijgt een rijke handleiding waarmee je dingen kunt opsporen die in je leven spelen. Iedere kaart voelde als een aanmoediging om het beste uit mijzelf en iedere situatie te halen. Echt liefdevol gemaakt en cool om te doen. En een enorme leuke verrassing door de speelse presentatie. Tegenwoordig worden mijn gasten steevast op een kaartje getrakteerd: open up! :). Ik had dit nooit verwacht maar ik blijf zeker kaarten trekken. Een mooi kado ook. Ik vind het echt heel goed gedaan, dank jullie wel. Ik blijf jullie volgen!