Groen Dieet Programma - 2023

11 daagse Groen Dieet Programma met Groen Dieet Expert VirGroen Dieet Programma - 2023

Joeke Hoeboer / Intuïtie Coach & Yoga Docent

"Het Groen Dieet Programma heeft mijn leven voorgoed veranderd. Ik kan in woorden mijn dankbaarheid niet uitdrukken. De krachtige werking van groen is diep aan het integreren in al mijn cellen. Ik voel mij licht, levend, sexy en geaard in mijn lijf. De begeleiding van deze detox heb ik als uitstekend ervaren. Zelf heb ik een achtergrond in emotie eten en overeten, maar ik voelde dat deze detox voor mij toegankelijk was en ik er veel van zou leren. Dit gevoel klopte helemaal!!! Ontzettend bedankt lieve Vir & Jasper."

Saskia

"Het heeft mij veel gebracht. Ik ben herstellende van Corona, maar hoe ik er vandaag bij zit is ongelofelijk. Ik voel mij fit, licht en liefdevol naar mezelf. Groen blijft zeker voor een groot deel van de dag in mijn leven. "

Reina

"Ik had een sterkte ontgiftingsreactie. Ik zag dat er iets onder zat en daar heb ik die week naar gekeken. Ik kon voelen hoe het loslaatproces door heel mijn lijf ging. Ik ben echt ergens doorheen gegaan en ben er lichter uitgekomen."

Antoinette

"Ik ben 5kg afgevallen zonder moeite. En de kriya's waren zwaar, ik kreeg veel spierpijn. Maar het leek alsof, toen de spierpijn wegtrok, er veel oude rotzooi daarmee uit mijn lijf weg trok. Ik voel mij licht en schoon."